Barot savu mazuli ar krūti ir brīnumains process, kas reizēm tomēr var radīt arī grūtus brīžus, piemēram, piena sastrēgumu un sāpošas krūtis. Droši vien, ka visas jaunās māmiņas ir dzirdējušas ieteikumu turēt mājās kāpostu, lai šādā brīdī pie krūtīm varētu likt kāposta lapas. Taču ar Kidsmed gēla spilventiņiem vairs nebūs jāuztraucas, vai Tev ir pie rokas kāposts :)

2in1 gēla spilventiņi krūtīm ir mīksta un elastīga komprese, pildīta ar gēla pērlēm, to var izmantot gan kā silto kompresi, gan kā vēso kompresi. Šie spilventiņi derēs ikvienai sievietei, jo tiem ir universāls izmērs. Un visforšākais – tie ir atkārtojami izmantojami! Vienreiz nopērkot, tie noderēs visu zīdīšanas laiku vai pat nākamā mazuļa zīdīšanas laikā. Kidsmed krūšu kompreses būs labs ieguldījums, lai bez uztraukuma izbaudītu zīdīšanu pat ar tādām grūtībām kā piena sastrēgums, piemēram, ja būsi ceļojumā vai piena sastrēgums pārsteigs nakts vidū, Tev nebūs jādomā, kur ņemt kāpostu, jo 2in1 gēla spilventiņi jau būs pie rokas.

2in1 gēla spilventiņus vari izmantot gan kā silto, gan kā vēso kompresi, bet kad kuru izmantot?

Siltā krūšu komprese palīdzēs veicināt piena plūsmu, tā būs piemērota pirms zīdīšanas, siltums veicinās “sastrēgušo” pienu plūst, tāpat silto kompresi var izmantot pirms vai piena atslaukšanas brīdī. Kidsmed 2in1 gēla spilventiņi krūtīm ir lieliski piemēroti izmantošanai kopā ar Lola&Lykke krūts piena pumpi, jo tam ir plāna un elastīga piltuve, caur kuru plūst siltumam.

Siltuma terapijai sildiet gēla spilventiņus mikroviļņu krāsnī 30 sekundes līdz 1 minūti.

 

Savukārt vēsā krūšu komprese nomierinās jutīgās krūtis, mazinās sāpes un pietūkumu piena sastrēguma gadījumā.

Aukstuma terapijai ievietojiet gēla spilventiņus aukstumā, piemēram, ledusskapī vai saldētavā, pirms likšanas uz krūtīm spilventiņus var ievietot mīkstajā auduma pārvalkā.