Nosiboo deguna aspirators ir izstrādāts sadarbībā ar vairākiem speciālistiem. Par lielu deguna aspiratora priekšrocību var uzskatīt iespēju regulēt atsūkšanas jaudu. Uz Nosiboo aparāta ir poga, ar kuru, pieslēdzot elektrotīklam, ierīci var iedarbināt un grozot pogu – regulēt jaudu. Ūdeņainākam sekrētam var lietot mazāku jaudu, bet biezākam – jaudu palielināt.

Šim deguna aspiratoram ir unikāls uzgalis, kas atšķiras no citiem līdzīgiem. Šis ir patentēts Colibri uzgalis. Aspiratora uzgalis ir mīksts un neļauj nodarīt pāri mazuļa degunam. Vienlaikus, pateicoties jaudas regulācijas iespējai, uzgalis nav jāievada dziļi degunā – tikai palielinot jaudu, sekrētu var atsūkt arī no dziļākās deguna daļas.

Aspiratora maksimālā jauda ir saskaņota ar ārstiem. Vēl viena šī produkta unikālā īpašība ir ierīces automātiska izslēgšanās pēc 15 minūšu lietošanas, lai novērstu pārmērīgu tās lietošanu. Pēc iekārtas izslēgšanās to var atkārtoti vairākas reizes ieslēgt atkarībā no lietošanas jaudas un izmantošanas laika. Pēc tam ierīci var atkal lietot tikai pēc 50 minūtēm. Šī sistēma nodrošina to, ka iekārta netiek lietota pārāk ilgi.

Sākotnēji izstrādājuma cena var šķist salīdzinoši augsta, bet pēc būtības tās ir vienreizējas izmaksas. Nosiboo nav jāmaina uzgaļi pēc katras lietošanas reizes, pietiek ar to rūpīgu noskalošanu zem ūdens. Turklāt šis produkts ir daudzkārt efektīvāks par tam līdzīgajiem. Darbs tiek veikts ātri un korekti. Priecīgi ir gan bērni, gan vecāki.

Un aplūkojiet Nosiboo Pro dizainu – tik mīļš un bērniem draudzīgs.

Kā Nosiboo lietot?

 

Nosiboo lietošana ir ļoti vienkārša.

Vispirms aparāts jāpievieno elektrotīklam. Pēc tam tas jāieslēdz, nospiežot uz aparāta esošo pogu.

Neaizmirsti šī deguna aspiratora specifiku, ka pēc ilgstošas nepārtrauktas lietošanas tas izslēdzas. Ja tā notiek, neuztraucies, tas nav saplīsis. Šī sistēma ir radīta drošības apsvērumu dēļ. Ja aparāts automātiski izslēdzas, to iespējams atkal iedarbināt. Ja deguna aspirators atkal tiek pārāk ilgi lietots, tas vēlreiz izslēdzas. Tagad, nospiežot pogu, aparāts nereaģēs. Bet viss ir kārtībā. Nosiboo deguna aspirators būs atkal gatavs darbam pēc aptuveni 50 minūtēm.

Lai attīrītu degunu, turi bērnu sev klēpī. Piemēram, atbalstot bērna muguru pret savu vēderu. Colibri uzgalis ir mīksts un nekairina bērna degunu. Ievieto to degunā, vairāk acu ārējo stūru virzienā. Tādā veidā sekrētu var atsūkt no deguna vislabāk. Iedarbini aparātu un izvēlies atbilstošo jaudu. Ja sekrēts ir ūdeņains, pietiks ar mazāku jaudu. Ja sekrēts ir biezāks, vispirms degunā var iepilināt fizioloģisko šķīdumu, pēc tam palielināt jaudu un attīrīt degunu. Pietiks tikai ar pāris sekundēm un viss sekrēts būs iztīrīts. Pievērs uzmanību Colibri uzgaļa stāvoklim, lai caurulīte atrodas virzienā uz leju, nevis uz augšu. Šķidrums nedrīkst nonākt caurulītē.

Caur Colibri uzgali var ļoti labi redzēt, cik daudz sekrēta ir atsūkts vienā reizē. Lai uzgali iztīrītu, noņem to, mazgā ar remdenu ūdeni un ļauj nožūt.
Lai apturētu deguna aspiratora darbu, nedrīkst uzreiz kontaktu izraut no kontaktligzdas. Vispirms nospied uz aparāta esošo pogu un pēc tam atvieno to no elektrotīkla.